skip to Main Content

Even geen activiteiten meer (vanaf 5 november)

Even geen activiteiten en cursussen meer. Onze evenementen waren al afgelast. Naar aanleiding van de maatregelen die toegevoegd zijn. draaien we op 4 november onze laatste activiteiten en cursussen. We sluiten natuurlijk aan bij de landelijke maatregelen die op 4 november 2020 om 22:00 uur in gaan. Twee weken lang gaan alle gebouwen en locaties weer dicht, met de hoop om de besmettingen verder af te laten nemen. Gelukkig hebben we gezien dat onze bezoekers en deelnemers  zich de afgelopen tijd keurig hebben gehouden aan ons COVID-19 reglement. Waarvoor dank! Hierdoor was het voor ons mogelijk om jullie een “veilig” programma aan te blijven bieden die keurig was afgestemd met MFZ De Kiekmure en de gemeente Harderwijk.

Concreet

  • Even geen activiteiten en cursussen meer t/m 18 november 2020. Of daarna onze activiteiten weer opgestart kunnen worden, hangt af van de dan geldende maatregelen.
  • Er wordt wekelijks door het kabinet bekeken, welke maatregelen nog nodig zijn. Maatwerk is hierbij geborgen.
  • De Wijkvereniging sluit zich aan bij de landelijke geldende maatregelen en blijft hierover informeren via de website en social media.

Voor jou

Natuurlijk zijn er even geen activiteiten meer. Maar dit gaat niet inhouden dat wij er helemaal niet meer zijn. We blijven lekker met je communiceren via onze kanalen.
Denk hierbij aan onze website en social media. Zo sta je heel makkelijk met ons in contact.
Heb je behoefte om even te kletsen, ons wat te vragen of gewoon even te bellen is dat ook altijd prima. De Wijkvereniging is goed bereikbaar via 06 14 40 37 45.

Laten we elkaar wat meer “online” opzoeken. Blijf naar elkaar omkijken en blijf je houden aan de maatregelen. Zo kunnen wij, samen met al die andere organisaties snel weer zorgen voor ontmoeting. Ontmoeting, samen zijn en samen genieten. Omdat we dat allemaal nodig hebben!

Praat met ons en volg ons!

Back To Top
X