skip to Main Content

Karaoke avonden

Vanaf dit seizoen zal de karaoke avonden terug komen in het aanbod van activiteiten. er is besloten om 1 keer in de twee maanden een avond te organiseren. De afgelopen keren hebben deze avonden bewezen te voorzien in een behoefte. Het is heerlijk om een avondje lekker te luisteren en mee te zingen op herkenbare nummers. Of je nu kan zingen of niet dat maakt niks uit. Als je maar plezier hebt dat is het belangrijkste.

Wij maken gebruik van een officiële karaoke-set, met professionele microfoons. Met behulp van een beamer wordt de tekst op de muur geprojecteerd en kan een ieder het lezen en meezingen. Iedereen mag achter de microfoon staan en zelf een liedje kiezen. Lekker ongedwongen meezingen.

Iedereen is van harte welkom om te komen meezingen. Er is een grote keuze aan nummers die mee gezongen kunnen worden. De avond zal uiterlijk tot 24.00 uur duren maar dat is afhankelijk van de gezelligheid en de aanwezige mensen.
Wij zien u graag tijdens de karaoke avonden en neem ook uw vrienden en vriendinnen mee en laten we er gezellige avonden van maken.

20182019
September: 22Januari: 12
Oktober:Februari:
November: 17Maart: 23
December:April:
Mei: 25

Zaterdagavond zaal A, aanvang: 19.30 uur in de Kiekmure.
Informatie en opgave: T. Goosen 0341-425836 / 06-14403745
Kosten voor deze avond: Leden € 2,50 p.p. en niet leden € 5,00 p.p.
opgeven kan ook via de knop Inschrijven hieronder.

Back To Top
X