skip to Main Content

Geen reisje naar de kerstmarkt in Duitsland door de huidige corona regels.

Zaterdag  18 december 2021 gaan we met een bus richting de kerstmarkt in Duitsland. Locatie dit jaar is Düsseldorf.

We vertrekken om 8.00 uur vanaf de Kiekmure met de bus richting Düsseldorf. We worden hier zo dichtbij mogelijk afgezet bij de kerstmarkt aldaar. Als we daar aankomen wordt er afgesproken wat de tijd is dat een ieder weer terug verwacht wordt bij de bus om ’s avonds weer naar huis terug te gaan.

Kerstmarkt Düsseldorf

Wat kerstmarkt Düsseldorf zo gezellig maakt

Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd.

Locatie van deze Kerstmarkt in Duitsland

De schitterende kerstverlichting leidt u naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. Het ruiterstandbeeld van Jan Wellen laat zin kritische blik over de feestvreugde gaan. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders. Zes verschillende stijlen in 1 stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving is dat wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder maakt.

Bent u na het lezen van het bovenstaande enthousiast geworden en wilt u mee dan kan dat.
Kosten om mee te gaan zijn voor leden € 27,50  en voor niet leden € 32,50 p.p. . De kosten zijn alleen voor de busreis.

Wij zorgen ervoor dat je in Düsseldorf wordt afgezet en brengen je ’s avonds ook weer terug naar Harderwijk.

Opgeven om mee te gaan naar de kerstmarkt  kan vanaf maandag 25  oktober 2021.

T. Goosen via 0341-42 58 36 of 06-14 40 37 45.

Hou er rekening mee dat we met een bus gaan van 50 personen en hierbij geld vol is vol.

De betaling dient vooraf te geschieden en wel voor 1 december! Tot zaterdag 18 december!

Attentie:

Om goed voorbereid naar de kerstmarkt te gaan is het goed om ervoor te zorgen dat een ieder een mondkapje bij zich heeft. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat je de internationale QR code op je telefoon of papier bij je hebt. Op dit moment kunnen we niet zeggen wat je bij je moet hebben om de kerstmarkt te kunnen bezoeken. Hou de website van de wijkvereniging in de gaten daar zal te lezen zijn wat de regels zijn om toegang tot de kersmarkt te krijgen. Tijdens de busreis dient iedereen een mondkapje te dragen vanaf het moment dat je instapt tot dat je weer uitstapt.

Back To Top
X