skip to Main Content

Vrijdag een bingo | Kom je ook?

Een moment van gezelligheid. Gewoon omdat we er aan toe zijn. Vrijdagmiddag 11 december 2020 ben je dan ook van harte welkom.
We gaan op een “veilige” manier met elkaar genieten van bingo spelen.

Tijd: 14:30 uur

Voor de vrijdagmiddag bingo zijn we uitgeweken naar MFC De Roef om de bingo op 1 1/2 meter afstand te kunnen organiseren. Dit is namelijk in De Aanleg niet mogelijk.

Reserveren
Reserveren voor de bingo is verplicht en kan eenvoudig via onderstaande button. Je word doorgestuurd naar onze reserveringssite.
Je kunt kiezen voor een “individuele ticket” of een “huishoud ticket”. Vergeet niet alle gegevens door te geven. Daarna krijg je automatisch de ticket in je mailbox.
Door de reservering te plaatsen ga je direct akkoord met onze reglementen incl. Reglement COVID-19.

Reserveer direct je plaats

“Door een besluit van de veiligheidsregio en de gemeente is het niet meer mogelijk om chips, hapjes en drinken aan te bieden. Gelukkig kan de bingo wel doorgaan”

Belangrijk om te weten
Er is wel een wijziging ten opzichte van de vorige keer. De veiligheidsregio en de gemeente hebben aangegeven dat het niet meer toegestaan is om drinken en/of eten aan te bieden.
Hierdoor kunnen wij vooraf geen bakje chips meer uitdelen en in pauze geen hapjes op tafel zetten. Het is daarnaast ook niet meer mogelijk om frisdrank te bestellen.
De organisatie mag alleen zelfstandig koffie/thee of water uitschenken in de zaal. Dit is dus wel te verkrijgen. Andere producten kunnen “echt” niet meer aangeboden worden.

Gelukkig kunnen we elkaar wel blijven ontmoeten en voorlopig bingo blijven spelen.

“Tot vrijdag, reserveer snel”

Locatie Vrijdagmiddag bingo

Back To Top
X