skip to Main Content

Vrijwilligersavond

Ieder jaar organiseren we een avond voor alle vrijwilligers die op welke manier dan ook helpen om de wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk te kunnen draaien.
Hierbij moet je denken aan vrijwilligers die cursussen geven/begeleiden, boekje rondbrengen, han en spandiensten verrichten enz.

In 2018 hebben we met de vrijwilligers die zich hadden aangemeld in de Kiekmure een BBQ gehouden verzorgd door Slagerij van de Berg uit Hierden. Het vlees werd voor ons klaar gemaakt door de kinderen van Wouter en als het klaar was werd het naar binnen gebracht en kon een ieder pakken wat hij wilde.
In de zaal stonden op tafels salades, stokbrood, kruidenboter, satesaus klaar en kan men nemen naar eigen keuze.

Na de opening van de voorzitter werd er eerst een filmpje afgespeeld ivm de vrijwilliger van het jaar 2018. Dit jaar was Bertha Rekers de vrijwilliger vh jaar. Aangezien we wisten dat ze niet naar dit soort avonden zou komen is de voorzitter samen met Billy naar haar toe gegaan en daar opnames gemaakt van het overhandigen van de oorkonde en boeket bloemen. Ze was blij verrast en ontroerd dat ze uitgekozen was. Na enige stilte vertelde ze dat het een mooi plekje zou krijgen in de kamer.

Na het vertonen van het filmpje was het tijd om te gaan eten en is het een gezellige avond geworden die afgesloten is met een schaaltje ijs.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en we zien elkaar volgend jaar op de volgende vrijwilligersavond / uitje.
Dit krijgen jullie weer op tijd in 2019 te horen en ontvangen jullie een uitnodiging hiervoor.

Het bestuur.

Back To Top
X