skip to Main Content

Yes! We mogen weer

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn onze activiteiten en cursussen weer opgestart vanaf donderdag 19 november 2020.

Welke activiteiten kunnen niet doorgaan:

  • Koersbal op de dinsdag
    Onze vrijwilliger heeft besloten om deze activiteit voorlopig niet aan te bieden. Wij informeren via onze website als de activiteit weer door kan gaan.
  • Rommelmarkt
    De rommelmarkten zijn t/m eind december afgelast. Vanaf januari wordt er weer gekeken of de rommelmarkten doorgang kunnen vinden
  • Kerstlunch
    Op last van de Veiligheidsregio en de gemeente mag er geen activiteit georganiseerd worden met eten/drinken

“Door de Wijkvereniging kunnen we toch op gepaste afstand, de maatregelen nalevend, met elkaar  genieten tijdens een activiteit”

Weer welkom
Gelukkig ben je dus (bijna) op al onze activiteiten en cursussen weer welkom.
Als we naar onze bezoekers luisteren geven zij stuk voor stuk aan dat het heerlijk is om erop uit te kunnen. Thuis zitten is niks. “Door de Wijkvereniging kunnen we toch op gepaste afstand, de maatregelen nalevend, met elkaar genieten tijdens een activiteit”. Het is heel simpel. Wij organiseren activiteiten, cursussen en evenementen voor een ieder die daar behoefte aan heeft. Heel laagdrempelig, maar met heel veel plezier. Iedereen is dan ook altijd van harte welkom.

Contact

Bellen naar: 0614 40 37 45
mailto:info@wijkstadsdennen.nl
Contactformulier

Social media

Om het voor iedereen veilig te houden…

Coronabeleid
Back To Top
X