Lid worden

Iedereen kan lid worden van de Wijkvereniging Stadsdennen.
Sinds enkele jaren zijn wij officieel de wijkverening van zowel de wijk Stadsdennen als Frankrijk.
U hoeft niet speciaal in de wijken te wonen, ook als u in een andere wijk van Harderwijk of buiten Harderwijk woont kunt u lid worden.
 
Kosten om lid te worden is voor mensen die in Harderwijk of Hierden wonen € 8,50 per kalenderjaar.
Woont u buiten Harderwijk dan betaald u per kalenderjaar € 13,50. Dit i.v.m. kosten opsturen informatie.
Als u buiten Harderwijk/Hierden woont en mailadres of postadres heeft in de plaats dan kunt u lid worden voor € 8,50.
Hou hier wel rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor de gegevens die u opgeeft en als daar iets in veranderd u dit doorgeeft aan de ledenadministratie. Dit kan altijd via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Als u lid wordt van ons dan bent niet alleen u lid maar alle personen die op dit adres wonen en ook geregistreerd staan in de GBA van de Gemeente Harderwijk.
 
Voordelen van lid worden van de wijkvereniging stadsdennen zijn dat u alle informatie krijgt over hetgeen wij allemaal organiseren aan cursussen, evenementen en aktiviteiten. Vier maal per jaar het groene boekje en in augustus de aktiviteitenlijst voor het komende seizoen.
Als u ergens aan deelneemt betaald u als lid een lagere prijs dan mensen die geen lid zijn. Dit geld voor alle gezinsleden op het ingeschreven adres.
 
Als de contributie niet betaald is in maart dan ontvangt het lid een acceptgirokaart met de daarop het openstaande bedrag verhoogd met € 1,00 administratiekosten. Dit is besloten tijdens een algemene ledenvergadering door de leden.
 
Een kalenderjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Is het zo dat u lid wordt na 30 juni van het jaar dan betaald u de helft van de contributie tot het eind van het jaar. Als dit het geval is moet u zo wie zo ook het volledige kalenderjaar erna lid blijven.
 
Opzeggen van de contributie moet altijd twee maanden voor het eind van het kalenderjaar. Dit kan schriftelijk, via de mail of telefonisch. Opzeggen kan ook alleen als de contributie van het jaar waarin we zitten al betaald is.
 
Wilt u lid worden van de wijkvereniging stadsdennen dan kunt u dit nu digitaal doen klik hier.