skip to Main Content

CAMPING ‘FF WEG | Samen Harderwijks Genieten!

                  

We hopen dat er deze zomer weer een Camping ‘ff weg gehouden kan worden.
De voorbereidingen zijn begonnen maar wanneer dat is afhankelijk van de maatregelen ivm Corona virus.
Zodra het duidelijk is zullen we dit op de website en via facebook bekend maken.

De eerste editie van Camping ‘FF Weg was een groot succes! De organisatie kijkt terug op een fijne eerste editie.

Vrijdag 26 t/m 28 juli, een weekend om met een fijn gevoel op terug te kijken, volgens Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk. Met de samenwerkingspartners Zorgdat, Stadscamping Harderwijk en de gemeente Harderwijk wordt er teruggekeken op een “mooie” eerste pilot-editie van deze camping speciaal voor mensen die het (financieel) moeilijk hebben.

Drie dagen “samen” genieten van lekker eten/drinken en een bomvol activiteitenprogramma.
Van massage tot live-muziek en van Museum tot speelparadijs.
Dankzij medewerking van diverse sponsoren en bedrijven kon de organisatie zelfs een activiteitenprogramma op de zaterdagmiddag aanbieden buiten de camping.

Om met de woorden van diverse deelnemers af te sluiten: “We hebben volop kunnen en mogen genieten. Alle lof voor de organisatie die ons zo enorm heeft laten genieten. Onze dagelijks sleur heeft laten vergeten en ruimte heeft gecreëerd om elkaar te ontmoeten en nieuwe ‘vriendschappen’ te sluiten”.

Dit initiatief wordt door diverse organisaties een warm hart toegedragen. De organisatie gaat zich inzetten om een vervolg te geven aan dit mooie initiatief.

 

OUDE INFORMATIE 2018 kan je hieronder nog lezen. 

Het is tijd om er even tussenuit te gaan!
Wij bieden de mogelijkheid om een fijn weekend op “verzorgde” vakantie te gaan in Harderwijk!

Wanneer
Vrijdag 26 juli, zaterdag 27 juli en zondag 28 juli 2019

Info
Drie dagen toveren we de Stadscamping Harderwijk om tot Camping ´FF WEG, samen Harderwijks genieten, voor Harderwijkers en Hierdenaren!
Camping ‘FF WEG is meer dan alleen een camping. In dit weekend wordt de telefoon minimaal gebruikt, de PC´s blijven thuis en de tv blijft uit. Iedereen komt even uit de dagelijkse sleur en geniet van het buitenleven! En…. je leert nieuwe stadsbewoners kennen.

Het echte campingleven ervaar je door o.a. samen een lekkere BBQ te nuttigen, samen te gaan chillen op je strandmatje, ‘s avonds gezellig rond het kampvuur te gaan zitten en door het gaan slapen in je eigen tent! Naast het kamperen is er ook een activiteiten programma waar iedereen aan mee kan doen.

“Camping ‘FF WEG is voor jong en oud, iedereen is welkom”. Dat is ook de reden dat we voor een klein bedrag een volledig weekend op de camping aanbieden. Want…. op de camping is iedereen gelijk! En met de wc-rol onder onze arm, ziet iedereen er toch even geweldig uit toch?´
Er bestaat ook de mogelijkheid een tegoedbon aan te bieden aan een gezin die het moeilijk heeft of om wat voor reden dan ook niet op vakantie kunnen gaan, maar er toch even eropuit zouden willen. Dus vind je dit een geweldig initiatief, maar wil je niet komen kamperen? Geef dan een weekend op de camping cadeau!

Drie dagen lang wordt de Stadscamping een gemoedelijk dorpje binnen onze stad Harderwijk! Dus meld je aan of wordt sponsor van een gezin!

Wat krijg je
Campingplaats | Ontbijt, lunch en diner | Koffie/thee en limonade voor de kids | Een leuk activiteitenprogramma | Een heel gezellig weekend, waar we samen Harderwijks genieten!

Kosten
€ 16,- per gezin (4 personen) voor het hele weekend (incl. eten/drinken en gratis deelname aan een leuk programma)
daarna €5,00 p.p. inclusief kampeerplaat

WAT TE DOEN?
Ben jij net zo enthousiast geworden als ons?

  •  Je kan een campingplek reserveren door op de button te klikken “BOEK NU” bij Boek nu je campingplek.
  •  Klik op de button “aanvullende gegevens“. Dit is speciaal voor gasten die gereserveerd hebben.
  •  Onze camping wordt pas een succes wanneer jij ons komt helpen. Wordt nu onze “vrijwilliger” en informeer naar de mogelijkheden!
  •  Natuurlijk zoeken wij voor sommige gezinnen ook een tent om in te slapen. Wil jij je tent beschikbaar stellen voor een weekend? Laat het ons weten!Reserveer nu je campingplek! (Je wordt doorgestuurd naar de ticketsite)
Boek nu
Aanvullende gegevens | Camping 'FF Weg (na reservering)
Vrijwilliger worden? (Vul het formulier in)
Uitlenen tent
  • Contactgegevens Uitlener


  • Aanvullende gegevens

  • Soort tent | Hoeveel personen | Eventueel andere aanvullingen
Gesponsorde plek voor Camping 'FF Weg

Deze camping is een samenwerking tussen

Back To Top
X