skip to Main Content

CAMPING ‘FF WEG | Samen Harderwijks Genieten!

    

Persbericht 17-7-2020

Nieuwe datum voor Camping ‘FF Weg!

Zoals zoveel mooie initiatieven in Harderwijk en Hierden gaat dit jaar ook Camping ‘FF Weg niet door. Veel deelnemers van vorig jaar vinden dit erg jammer, maar ook de organisatoren hadden het graag anders gezien.

Maar… het nieuwe weekend staat weer vast, namelijk 23, 24 en 25 juli 2021!

Locatie de MESS, Oranjelaan 11a in Harderwijk.  Drie dagen lang wordt in juli 2021 de locatie rondom de MESS een gemoedelijk dorpje binnen onze stad Harderwijk!

 

Wat is Camping ‘FF Weg?

Camping ‘FF Weg is meer dan alleen een camping. In het geplande weekend wordt de telefoon minimaal gebruikt, de PC´s blijven thuis en de tv blijft uit. Iedereen komt even uit de dagelijkse sleur en geniet van het buitenleven! En…. je leert nieuwe stadsbewoners kennen. Het motto is ‘samen doen’! Samen begint al bij het opzetten en inrichten van de tent!

Het echte campingleven ervaar je door o.a. samen een lekkere BBQ te nuttigen, samen te gaan chillen op je strandmatje, ‘s avonds gezellig rond het kampvuur te gaan zitten en door het gaan slapen in je eigen tent!

Naast het kamperen is er ook een activiteitenprogramma waar iedereen aan mee kan doen.

 

Camping ‘FF Weg is er voor iedereen uit Harderwijk en Hierden´: zegt de organisatie van het kampeerweekend. Want…. op de camping is iedereen gelijk! ´Dat is ook de reden dat we een volledig kampeerweekend op de tijdelijke campinglocatie aanbieden. En met de wc-rol onder onze arm, ziet iedereen er even geweldig uit ,toch?´

 

Aanmelden of informatie?

Wil je meedoen als gast, vrijwilliger of sponsor, u bent van harte welkom!  Neem contact op met één van de organisatoren of via campingffweg@wijkstadsdennen.nl

Vragen? Vul het contactformulier in
Neem contact op
Vrijwilliger worden? (Vul het formulier in)
Uitlenen tent
  • Contactgegevens Uitlener


  • Aanvullende gegevens

  • Soort tent | Hoeveel personen | Eventueel andere aanvullingen

Deze camping is een samenwerking tussen

Back To Top
X