Ga naar hoofdinhoud

CAMPING ‘FF WEG | Samen Harderwijks Genieten!

    

Aankondiging!

Datum’s voor Camping ‘FF Weg! 2023

We zijn als organisatoren al volop bezig met de voorbereidingen om dit jaar weer Camping ‘ff weg te organiseren. Vergunningen zijn rond en we mogen de datums bekend maken.

Datum Camping ‘ff weg 2023:
Het weekend wordt dit jaar georganiseerd op 21, 22 en 23 juli 2023!

Locatie de MESS, Oranjelaan 11a in Harderwijk.  Drie dagen lang wordt in juli 2023 de locatie rondom de MESS een gemoedelijk dorpje binnen onze stad Harderwijk!

 

Wat is Camping ‘FF Weg?

Camping ‘FF Weg is meer dan alleen een camping. In het geplande weekend wordt de telefoon minimaal gebruikt, de PC´s blijven thuis en de tv blijft uit. Iedereen komt even uit de dagelijkse sleur en geniet van het buitenleven! En…. je leert nieuwe stadsbewoners kennen. Het motto is ‘samen doen’! Samen begint al bij het opzetten en inrichten van de tent!

Het echte campingleven ervaar je door o.a. samen een lekkere BBQ te nuttigen, samen te gaan chillen op je strandmatje, ‘s avonds gezellig rond het kampvuur te gaan zitten en door het gaan slapen in je eigen tent!

Naast het kamperen is er ook een activiteitenprogramma waar iedereen aan mee kan doen.

Camping ‘FF Weg is er voor iedereen uit Harderwijk en Hierden´: zegt de organisatie van het kampeerweekend. Want…. op de camping is iedereen gelijk! ´Dat is ook de reden dat we een volledig kampeerweekend op de tijdelijke camping locatie aanbieden. En met de wc-rol onder onze arm, ziet iedereen er even geweldig uit ,toch?´

Deelnemen tegen betaling.

Het is mogelijk om te komen staan als je bijv. met je gezin niet op vakantie kunt omdat er gewerkt moet worden, dit jaar niet kan om welke reden dan ook enz.
Samen met je gezin kun je dan 3 dagen genieten en contact leggen met andere campinggasten die het niet zo makkelijk hebben als je zelf. Het ontstaan van vriendschappen is zo gebeurd hebben we eerder gemerkt. Wil je komen en kun je de kosten betalen van € 16,00 dan kun je de ticket direct bestellen en reserveren.
Vul ook nog even het formulier aanvullende gegevens in onderaan deze pagina als je een betaalde plek reserveert.

Aanmelden of informatie?

Wil je meedoen als gast, vrijwilliger of sponsor, u bent van harte welkom!  Neem contact op met één van de organisatoren of via campingffweg@wijkstadsdennen.nl
of vul hieronder het formulier van je keuze in en wij verwerken het en nemen contact met je op.

Wij zoeken sponsors die plekken á 16 euro willen betalen voor gasten die het niet kunnen betalen maar graag drie dagen weg willen.
Ben je iemand die dat mogelijk wilt maken dan kun je een mail sturen naar campingffweg@wijkstadsdennen.nl
Je krijgt dan een factuur van ons gemaild waarop het aantal plekken maal de kosten op vermeld staan.
Door deze sponsoren kunnen wij hopelijk veel gezinnen blij maken om naar Camping ff weg te komen.

Vragen? Vul het contactformulier in
Neem contact op
Vrijwilliger worden? (Vul het formulier in)
  • Contactgegevens Uitlener


  • Aanvullende gegevens

  • Soort tent | Hoeveel personen | Eventueel andere aanvullingen

Aanvullende gegevens
Gesponsorde plek

Deze camping is een samenwerking tussen

Onze sponsoren:

Back To Top
X