Ga naar hoofdinhoud

Video 40-jarige jubileum online: 

Was je niet bij ons feest? Gelukkig hebben we de avond vastgelegd en kan je het gewoon bekijken. Wel erbij geweest, maar de avond gewoon rustig terug kijken?
Dat kan met deze video:

40-jaar Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk

Op zaterdag 12 september 2020 vierde het bestuur van de Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk een “speciaal” verjaardagsfeestje. De week voorafgaand aan het jubileum had het bestuur het gebouw De Kiekmure in de wijk Stadsdennen al overgenomen, zo was te zien in een flitsende video.
40 jaar lang opereert de Wijkvereniging vooral in de wijken Stadsdennen & Frankrijk. Tijdens de feestelijke avond werd al snel duidelijk dat de Wijkvereniging inmiddels ver kleurt buiten de wijkgrenzen. Mooie woorden van wethouder Marcel Companjen, Carla Venema namens Zorgdat en Hans Alfons namens MFZ De Kiekmure mochten niet ontbreken.

Meo een bedrijf uit Alkmaar waar het bestuur een bijzondere samenwerking mee heeft, reikte een prachtig felicitatiebord uit.
“De directeur van Meo gaf ons de opdracht om voor het bord een mooie plek te zoeken. Samen met de voorzitter van De Kiekmure hebben wij er direct voor gezorgd dat het bord een mooi plekje heeft gekregen in het gebouw waar onze wijkvereniging zich het meeste thuis voelt. Hoe mooi is dat!”, aldus Secretaris B.T. Goosen met een trotse glimlach.

Tijdens de eindpresentatie werden de 100 aanwezigen, meer ruimte was er niet door alle maatregelen, meegenomen door: 40 jaar plezier, ontmoeting en klaar staan voor een ander. Met elkaar genieten en ervoor elkaar zijn is zo belangrijk. B.T. Goosen sloot dan ook af met de woorden: “elkaar ontmoeten, plezier maken, ervoor elkaar zijn en van elkaar blijven houden zullen we de komende jaren blijven doen”.

De presentaties en andere informatie over 40 jaar Wijkverenging zijn na te lezen onder dit artikel!

Presentatie 40 jaar Wijkvereniging
Bekijk de presentatie 40 jaar Wijkvereniging
Presentatie MFZ De Kiekmure
Bekijk de presentatie MFZ De Kiekmure

Een super leuke promo

Een 40 jarig bestaan kan je maar één keer vieren. Daarom maakte wij een super coole video, waarin we MFZ De Kiemure volledig overnamen.
Natuurlijk kan je de promo nog steeds bekijken en zelf bepalen of deze cool is!


 

Vragen? Vul het contactformulier in
Neem contact op
Back To Top