Skip to content

Foto- & videobeleid

Vanwege de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) heeft het bestuur van de Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk in overeenstemming met de leden, tijdens de Algemene Ledenvergadering op 11 april 2018 een foto- & videobeleid vastgesteld.

Achtergrond
Het bestuur is van mening dat promotie ten goede komt voor de Wijkvereniging. Gelukkig deelt de Algemene Ledenvergadering dit ook. Delen van foto’s en video’s is bij het naar buiten treden een effectief middel. Zonder promotie en reclame zou de Wijkvereniging niet kunnen bestaan.
Bij deelname en/of het bezoeken van onze activiteiten, cursussen en evenementen dient een ieder er rekening mee te houden dat er foto’s en/of video’s gemaakt kunnen worden en dat je wordt vastgelegd. Wanneer je tijdens een activiteit, cursussen of evenement dit liever niet hebt kan je dit aangeven door gebruik te maken van het foto- & videobeleid.

De foto’s en/of video’s worden gebruikt voor de website, social media en diverse gedrukte promotiemiddelen.

Mail onze Secretaris
Vul het contactformulier in

Let op!

Lees ook het (tijdelijk) reglement COVID-19. Dit reglement is (extra) van kracht op al onze activiteiten, cursussen en evenementen. 

Tijdelijk Reglement COVID-19 (Corona)

Back To Top