skip to Main Content

Update 2 Corona (Geen activiteiten)

Elkaar voorlopig even niet meer ontmoeten en ons sociale leven even op een andere manier invullen is waar wij ons momenteel mee bezig moeten houden.
Door de aangescherpte regels van het kabinet, de tijdelijke sluiting van MFZ De Kiekmure en De Aanleg en omdat het gewoon veiliger is om niet te dicht bij elkaar in buurt te zijn,
worden al onze activiteiten, cursussen en evenementen afgelast.

“Wij zullen de richtlijnen van het RIVM en het kabinet strikt opvolgen”

Wanneer het noodzakelijk is om onze gezelligheid anders in te blijven vullen, zullen wij dit zeker doen! We ontmoeten elkaar weer wanneer dit wordt geadviseerd.

We zijn er voor je
Natuurlijk zijn we er nog steeds voor je! We kijken nog steeds naar je om en als je ons nodig hebt op individueel niveau kan je ons gewoon bellen, appen of mailen.
Dan kunnen we in overleg kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Behoefte om gewoon even te bellen of om even tegen iemand aan te praten? Wij begrijpen heel goed dat je dat altijd kon tijdens onze activiteiten.
Wat ons betreft kan dat nog steeds. We staan voor je klaar. Je kan ons contacten (bestuur) en we luisteren graag naar je.

Hoe nu verder
Kijk vooral naar elkaar om. Pak de telefoon wat meer om elkaar te bellen. Een persoonlijk gesprek via de telefoon zegt zoveel meer dan een berichtje.
Wanneer onze activiteiten, cursussen en evenementen weer opgestart kunnen worden, zullen wij je hier direct over informeren via onze kanalen.
Volg ons in ieder geval via social media. We blijven namelijk gewoon leuke dingen delen, zodat je nog steeds kan reageren, delen en met elkaar kan praten.
Want vooral in deze tijd, in deze hectiek is het zo enorm belangrijk dat we gewoon met elkaar blijven communiceren en naar elkaar omkijken!

Wat ons betreft tot snel! En kunnen wij wat voor je betekenen, schroom niet om te bellen of een berichtje te sturen. Dan staan we voor je klaar!

Check onze socials voor meer informatie. Wij houden je graag op de hoogte en blijven voor de gezelligheid delen!

Facebook Twitter Instagram
Back To Top
X