skip to Main Content

Kofferbakverkoop Houtwalgarage

Wij hebben als wijkvereniging besloten om te stoppen met het organiseren van de kofferbakverkopen.

Na een evaluatie met de beheerder van de Houtwalgarage was het zo dat er twee opties waren. Wij moesten een totaalbedrag betalen voor de ruimte die wij mochten gebruiken en mochten dan daar de standhouders op zetten. Alle risico als er geen genoeg standhouders waren zou voor onze rekening zijn en ook kregen we geen garanties dat er bij aankomst in de ochtend van de markt geen auto’s geparkeerd stonden. Dit was voor ons de reden om niet aan deze voorwaarde te voordoen.

De andere optie die er gegeven werd was dat we per auto zouden betalen maar aangezien er een halve parkeerplek extra gegeven werd zouden we deze ook door berekend krijgen van de beheerder. Dit zou betekenen dat de standplaatsen duurder zouden worden. Dit was ook voor ons een reden om niet door te gaan.
Als we alleen maar de parkeerplek van de auto en dat er dan alléén maar spullen achter de auto uitgestald mocht worden tot maximaal 2 meter dan zagen wij al dat er geen standhouders zouden komen.

Na deze evaluatie heeft het bestuur unaniem besloten om per direct te stoppen met het organiseren van de koffrebakverkopen in de Houtwalgarage op de zondag. Zeer spijtig maar onder de voorwaarden die wij kregen kunnen wij geen markt organiseren. Wij zullen kijken wat er in de toekomst mogelijk is waar dan ook en dit zullen we dan op onze website bekend maken.

Wij bedanken alle standhouders die de afgelopen jaren hebben gestaan en mede dankzij jullie was de kofferbakverkoop op zondag een succes.

Misschien tot gauw.

Bestuur Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk

 

Back To Top
X