skip to Main Content

Op de thee bij Oma (ook voor opa’s en niet-grootouders)

Op dit moment is het niet mogelijk om deze activiteit op te gaan starten.
Hopelijk kunnen we binnenkort hier meedelen wat we wel gaan doen.

Zondag ? start het project ‘Op de thee bij Oma’.  Elke 1e zondag van de maand om 10:00 uur brengt onze docent Marjanne Kampen generaties samen door liedjes uit grootmoeders tijd. Een feest van herkenning!

In verschillende wijkontmoetingscentra brengt Marjanne bekende liedjes ten gehore en iedereen mag meedoen;  kinderen, opa’s, oma’s, ouders en andere belangstellenden.

ZorgDat verzorgt vanuit de Aanleg thee en limonade en samen met de wijkvereniging kleden zij de middag aan met initiatieven vanuit de wijk.

“Op de thee bij oma” is een samenwerking tussen Cultuurkust, ZorgDat en Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk.

Wat gaan we doen?
Samen met Cultuurkust-docent Marjanne Kampen gaan de kinderen op een speelse manier liedjes ontdekken uit grootmoeders tijd. Aan de hand van oude borduurwerkjes zingen de kinderen de liedjes waar andere bezoekers mee opgroeiden.
Naast deze bekende liedjes is er ook ruimte voor nieuwe liedjes, spelen met instrumentjes en bewegen. Een feest van herkenning en plezier voor iedereen.

Datums en locaties voor deze ochtenden:

Datums seizoen 2020-2021:

2020Locatie:2021Locatie:
November:
Januari:
December: Februari:
Maart:
April:
Mei:
Juni:

“Doe mee en kom je ook”

Opgeven kan via balie@zorgdat.nl of bel: 0341-410477 en vermeld dat het gaat om “op de thee bij oma” of bij de Wijkvereniging via de mail info@wijkstadsdennen.nl of bel naar 06-14403745.

Back To Top
X